Over Business in Europa

Business in Europa

Business in Europa is het nieuwe internationaal georiënteerde tv-programma van RTL7 en wordt elke zondag uitgezonden om 12:30.

Nederland is bij uitstek het Europese land welke als startpunt fungeert naar de overige Europese landen. In de verschillende afleveringen komen dan ook bedrijven aanbod die de ambitie hebben om de Europese markt verder te ontwikkelen. Hierdoor is tv-programma Business in Europa uitermate geschikt om buitenlandse bedrijven onder de aandacht te brengen van Nederlandse bedrijven en investeerders.

Naast de reguliere uitzending vind er iedere week één herhaling plaats: zaterdag om 13:30 uur. Business in Europe komt uit de koker van Dutch Content Productions, een in video content gespecialiseerd bedrijf.

The Dutch Media Group is een breed-georiënteerd content managementbureau. Met Dutch Content Productions onder ons zijn wij tevens het grootste infotainment productiehuis van Nederland. Wij leveren al jaren informatieve en inspirerende formats aan RTL en Talpa, maar we zijn onze expertise ook continu aan het uitbreiden. Bedrijven met een gerichte contentstrategie zullen altijd voorlopen op bedrijven zonder plan van aanpak. Wij kunnen daarin veel voor u betekenen, zowel online als offline.

Business in Europe