Deelnemen

Zondag
12:00

Herhaling zaterdag
13:30

Propositie

Word zichtbaar in het RTL 7 Programma “Business in Europa” en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf! Boost de brand awareness rondom uw merk of organisatie middels een eigen reportage binnen het programma. Met een gemiddelde reportageduur van ca. 2 minuten speelt u perfect in op de spanningsboog van televisie- en online-kijkers.

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van een logoprojectie, zal tijdens de uitzending uw bedrijfslogo beeld breed worden geprojecteerd, waarbij de voice-over benoemt dat het programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw organisatie. Dit is een call-to-action die geprikkelde kijkers stimuleert uw eigen bedrijf direct te verkennen.

De duur van de reportage kan in overleg worden bepaald. Naast eenmalige exposure in het programma biedt een structurele samenwerking bijzondere voordelen. Onze vaste partners die wekelijks zichtbaar zijn in het programma, zijn van dit succes het levende en ondernemende bewijs. Dutch Content Productions levert een professionele video aan die uitstekend voor eigen marketing- en communicatiedoelstellingen kan worden ingezet. Uiteraard voorzien wij je graag van een deskundig media-advies om de video strategisch online in te zetten voor een optimale conversie.

  • Brand awareness
  • Een professionele video voor eigen marketingdoeleinden

Veelgestelde vragen

Voordat de opname plaats kan vinden, wordt er eerst telefonisch een opnamedatum vastgesteld. Bent u niet of slecht bereikbaar? Geen paniek, dan zullen wij u een e-mail sturen met een voorkeursdatum. In de televisiewereld moeten belangrijke en strakke deadlines gehaald worden. De aflevering moet enige tijd voor uitzending bij de televisiezender aangeleverd worden. Vandaar dat we een opname altijd zo snel mogelijk willen inplannen, zodat er ruim genoeg de tijd is voor de pre- en postproductie-werkzaamheden.

Nadat er een opnamedatum is gereserveerd voor uw item, zal de redactie telefonisch contact met u opnemen om een voorgesprek te voeren over de inhoud van de opname. Aan de hand van dit gesprek stelt de redacteur een script op. Wanneer er een thema aan de uitzending hangt, zullen de vragen binnen uw script van toepassing zijn op dit thema.

Na de opnames zal de afdeling montage in overleg met de eindredacteur een mooi item creëren van het gefilmde beeldmateriaal. Wanneer uw item gereed is wordt deze per mail naar u toegestuurd vanuit productie. Mocht het nodig zijn, dan heeft u éénmalig de mogelijkheid om aanpassingen door te geven. Na de uitzending op RTL 7 zal de productie u een downloadlink toesturen zodat u het item voor eigen gebruik in kunt zetten

 

 

Bel met onze programmamakers!

Wilt u als bedrijf participeren in Business in Europa? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Redactie / Productie

Onze partners

Business in Europe